Wednesday, May 25, 2011

Siapa Sebenarnya Anonymous...

Salam pembaca semua...

Entri ni dah lama tertunggak disebabkan terlalu sibuk dan tiada masa untuk menulis...

Ok macam tajuk kat atas tu...

Mesti ramai yang dah kena kan ngan anon ni...

Tapi daus tertanya2 adakah anon ni betul2 anon...

Atau just blogger yang comment tapi xberani nak bagitau nama dia...


Kalau fikir secara logik dalam 10 orang yang xdak blog tapi membaca blog kita...

Maybe 1/10 yang akan comment or maybe xdak langsung kan...

Bukan la daus nak melenting...

Daus amik comment anon ni sebagai panduan untuk menulis lebih baik lagi...

Cuma tertanya2 adakah anon ni sebenarnya blogger jugak...

Sebab bila fikir balik siapa akan view blog kita selain blogger lain kan...

Maybe memang ada orang yang tiada blog still baca blog kita tapi macam daus cakap tadi...

1/10 ja yang maybe akan comment sebab diorang maybe xtau diorang boleh comment...


Disini daus nak bagitau kalau betul anon tak setuju ngan Daus or blogger2 lain...

Just comment saja guna nama betul...

Kenapa nak takut kalau anon rasa diri anon tu da betul sangat...


Bukan la semua anon tu jahat ada anon yang baik...

Maybe yang baik tu yang daus klasifikasikan dalam 1/10 tu...

Maybe dok tnya awat daus tulis ni kan...


Skroll smpai ruangan komen untuk tengok comment2 tu k...

Ni comment anon yang xberani tunjuk diri...KLIK SINI

Ni comment anon yang membina...KLIK SINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...