Friday, May 20, 2011

Seharian bersama Dato' A...

Salam pembaca semua...

Lama gila xupdate blog ni...

Dah berhabuk dah...

Siap template ni macam ada problem pulak...

Aduiii penat la nak kena buat template lain pulak...


Berbalik kat tajuk tu...

perghh best oww bila kuar ngan Dato' hahaha...

Nak tahu apa daus buat bila kuar ngan Dato' ni...


Ni la yang daus buat....




Jangan tanya daus bola tu pergi jauh ke x...hahaha

Kalau tanya daus jawab

"Boleh la dalam 130 meter"

Nampak beno nipunye hahaha...


Maseh ya dato' sebab belanja saya yang xtau main golf ni main...huhu

Lepas main golf tu...

Kami gerak p tengok wayang plak...

Lepas tu plak p makan...

Lepas tu xder lagi lepas tu...haha

Daus pun balik la...

Penat tau main golf ni...

Bukan senang...

Buat sakit badan ja...

hahaha


Banyak lagi gambar nak diupload dalam ni...view2 kat course2 tu mmg cantik...

Tapi pasai pa ntah ngan blogger.com ni ntah...

Xboleh nak upload lak dah...

So cukup la banyak ni ok...









4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah...bila nk main kat padang ni??

hahahaha

i like golf!

Erin Azizan said...

saya rasa kecewa.

dir...antologi hidup apple sepi... said...

ai nak la no tepon dato a tu daus..hew hew hew

Rozuan Ismail said...

pergh.main golf.wan pegang batang golf pon tak pernah =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...