Tuesday, May 3, 2011

10 Gambar Bahaya Dalam Sukan(maybe lawak)

Salam Pembaca semua...
First update untuk hari ni...
Mai la tgk pic yg disnap ni...
Ada yang LAWAK
Ada yang ERRR....

Layan Sendiri la..ok


xnak bagi bola sangat amik kau haha


Lari laju sampai xsempat brek


Oit..jgn la dok pegang benda tu!!!


Ni aku xtau nak kata pa..tp SAKIT tu jawapan dia...


Dah nak kalah tumbuk ja player haha


Nak p tgk besball pakai la apa yg patut lepas ni


Confirm patah hidung


Errrr....


Haha terlalu fokus kat game sampai mata pun...


Punya nak menang smpai penonton pun xhirau

2 comments:

nora amila ghazali said...

hhahhaha terbaiklah gmbar!!!

udin said...

adoii.. diorang ni semangat sukan terlebih kot.. hahahahaha!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...