Friday, April 22, 2011

Usop Wilcha Kena Sabotaj

Salam Pembaca semua...
haaa

Ce citer...Ce citer...
Sapa yang xkenal tagline Usop Wilcha..
atau nama sebenar Syed Muhamad Asri...

ni haa sapa xkenai lagi..ceq xtau la

Camni cerita sebenar nya...
Ada fan page Usop yang membuat penjualan T-shirt sempena tagline2 Usop ni...
So ada plak yang salah faham ingat si Usop ni la yang jual....
Xpasal2 Usop yang kena...
Daus pun p la terjah fan page Usop tu...

Ni antara gambar2 yang ada dalam tu...


Fan page tu...

Contoh2 t-shirt

Contoh2 t-shirt2

Erm tu jela skit2...
Xle banyak2...
Kang jadi kontroversi...
Pada Admin group tu...
Len kali mintak permission kat Usop dulu ok...


13 comments:

Si Kechik said...

kita bako je
hehehe

nora amila ghazali said...

uiikkk popular sgt tue susah tue.. hhah kita bakor!!! hehe

efa said...

susah benor kalau dah fofulor hehe moh la kita bakor2 hehe

Adi Suda said...

kiter kokak je dierrr

Syuk Ry said...

angkt tngan mcm saye.. huhu..

saya bukan tomato said...

bako jee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

ramai yang kate 'bako jer'.ni yang boleh undi dengan care angkat tangan macam usop ni

diana said...

dengar2 usop wilcha marah jugak bila digunakan nama dia..mujur dia sudi berbincang baik2,..
sepatutnye jangan la ambik kesempatan..kan?/

perrydaus90 said...

@dianammg dia marah..yela orang akan ingt dia yang nak amik keuntungan tu..

perrydaus90 said...

@saya bukan tomatojom bako..haha

perrydaus90 said...

@efatu la pasal..biasa la dugaan hidup la katakan...

perrydaus90 said...

@nora amila ghazalijom p bako...haha

cikmegipama said...

tapi smart gak design tuh..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...