Friday, April 15, 2011

Terpilih Untuk Interview Nak Pergi Ka Tak?

Salam Pembaca semua...

Semalam seharian xupdate blog...
Sibuk dengan kerja ngan design template untuk blog daus...

ALHAMDULLILAH...
Application untuk masuk UniKL dah boleh check...
Daus dah pon tersenarai untuk diinterview...
Rasa happy bila dapat...
Tapi ntah la nak pergi ka x...
Tetiba rasa xconfident...

So daus nak mintak tolong boleh tak bagi pandangan untuk daus...
patut pergi ke x...
Course tu ok ka x...
Bachelor Of Aviation Management

HOPE SANGAT ADA YANG SUDI BAGI PENDAPAT...


15 comments:

naqiah said...

daus... better pegi sbb bukan senang nk dpt.. :)

hqfizulhqkim said...

better g interview tu dulu~

ieda CUMA said...

ikut kata hati daus.. jgn ikut ckp org.. sbb ni msa depan daus.. =) bg ieda btter p la.. its up 2 u..

Si Kechik said...

kos tue macam na?
tak penah dgr pun..

IzREen :') said...

good.. pegi je la.. Izreen un dapat kat sana.. foundation in science and technology.. btw.. good luck :)

nik farina aishah.... :) said...

nik rase pon daus patot pegi , kene confident la dapat tak dapat belakang kire , .... tak pe kalau daus tak nak pon atleast dah mencube kan ... so better pegi.. good luck ok.. :)

efa said...

minat tak kos tu? takut karang tak minat ssh lak tp ok la tu better pi try la tgk cmna.dah dpt peluang cmni jgn lepaskan :)

putryteya said...

thniah daus sbb tpilih..
tp saya tak tau pa pasal corse tu.
ahaha... ucap thniah je..:)

perrydaus90 said...

@si kecik...aviation ni kos macam aircraft...tp bahagian management

Izamir Ridzwan said...

WAA PEGI2.. REZEKI NI

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

P JA LA...

RUGI KALAU LEPASKAN MACAM TU JA...

fasha said...

prgi jela. name tau rezeki dpt. best lah course tu :)

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : SiS SuGGeSTKan SPaYa DauS G... PLuaNG HaNYa DaTanG SKaLi... TaPi aPa2 PuN MiNTaK PaNDaNGaN FaMiLY DuLoo oK... (^_____^)V

'yAnA' Cute said...

yana nk tnya ni abg mnat ke x kos tuh??
klu xkna ngn mnat t susa nak stdy..

bkn ke abg daus minat information technology kew??

tp klau nak cube ta salah..btw,congratz!!

αωαи иαиσ said...

g j :) hehe.. law ade rezeki ade la 2 ;) yg pntg wt yg terbek dlu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...