Thursday, April 7, 2011

Siapa Daus Spartanz???

Salam Pembaca semua...
dia bukan lah sapa2...
hanya insan biasa sahaja...

Sisebab kan ada orang bertanya...
napa nama Daus kt FB DAUS SPARTANZ...
so Daus pun terdapat la idea nak buat entri sal nie...

erm...ni la Daus..
xensem pun...
tp still ada perasaan...
dan dalam hati ada taman ok!!!

ada orang tnya napa ada SPARTANZ tuh...
Actually nama SPARTANZ tu nama Team Futsal time Daus time study kat kolej...
kire player2 sume ada nama SPARTANZ kt setiap FB diorang...
macam DAUS SPARTANZ....

Ni gambar team Daus tu..tp ada player yang dah xder dah...

ok...nama SPARTANZ tu lak mai sebab...
membe2 time tu dok galak tengok cita 360...
dok terjerit2...
"THIS IS SPARTA"...
buat bising umah sewa ja..haha
dari situ la amik nama SPARTANZ tuh...

kali nak tau detail sal TEAM ni klik SINI...

cukup la skit2...
nak tau lebih add la kt FB tuh...

4 comments:

saya bukan tomato said...

tamo tau lebih2..haha ;p

Cik Lyana ヅ said...

ada jugak orang tanya noo? femes kahhh? ngeee ;)

miss flora said...

owh~

Budak Botak said...

THIS IS SPARTA..., he3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...