Wednesday, April 27, 2011

Ku Ingat Tempat Buang Sampah..Rupa2nya Rumah...

Salam pembaca semua...

Entri pertama untuk hari ni...
Daus baru balik semalam dari Kuala Lumpur...
P pun sebab ada urusan ja...
kalau xtu mmg xpijak la KL tuh...

Daus smpai da lewat kat KL dalam pkl 12 lbh cmtu...
Kat sana membe daus datang amik...
Rumah dia kat Bandar Tasik Selatan...
Time da masuk kawasan rumah dia tu...
Dia tanya kat daus
S:hang rasa2 apa yang ada belakang apartment kami ni...
D:Tempat buang sampah...haha(dah bau sampah)
S:&^%$%#^# haha

Esok pagi tu diorang p keja tinggal la daus kat umah sorang2...
Daus nak kuar pun da xingat jalan nak meronda pun...
Daus pun teringat membe daus tanya semalam...
Daus pun bukak tingkap tengok2 nahhh...
AMIK KAU...


Besar x rumah ni...



Ni haa lagi...


Siap ada padang golf lagi tu & stable kuda& tempat simpan kereta...
Antara kereta yang daus nampak Vellfire,Alphard,....banyak sangat...


Bdepan ngan tasik tu...tempat helikopter turun...
OK pemilik rumah ni pergi keja ni heli ok...

Petang tu memang kena bahan ngan membe...
S:Macam mana tempat buang sampah cantik x...
D:cissss hahahaha =D

2 comments:

Budak Botak said...

tempat jutawan2 nie...

Entry terbaru 7 Teknik2 Awal Berlatih Bermain SEO... (",)

nora amila ghazali said...

hhahaa... cntiknya tempat buang sampah... =) =P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...