Tuesday, April 19, 2011

Komuniti Bloggers Bukan Setakat Penulis Tetapi Sebuah Keluarga....

Salam Pembaca semua...

Nak dekat 3 bulan lebih daus berblogging...
Macam-macam perangai,komen,dan entri dari para blogger semua...
Kadang2 rasa cam ada orang xhargai apa yang kita tulis...
Maybe kita tulis sesuatu kita dah rasa ok...
Tapi mood pembaca xle terima entri tu...
tapi bukan benda tu yang daus nak tekan kan...

Dengan blog ni lah daus dapat ramai kawan2...
Ramai kenalan yang bijak berkata2...
Kenalan yang mempunyai pemikiran yang jauh...
Macam2 la xleh nak list semua....kng penuh entri ni ja...

Macam2 orang daus da kenal...
Cuma depa ja xkenai daus..haha
Tapi tu xpenting...
Daus rasa blog ni menjadikan kita rapat...
Persahabatan yang terjalin hanya dengan minat menulis...
Sampai kan daus rasa...
Daus dah ada life yang baru...
Daus da ada kawan2 baru...
Daus ada a***k baru...errrr
Tapi yang lebih penting...
Daus rasa seperti blogger macam keluarga daus...

Contoh paling ketara sekali daus boleh bagi KBU...
Serius dalam tu daus terasa macam ada satu ikatan ngan ahli2 dalam tu...
Sehari xlepak kat situ rasa macam....
Xsah..Xsenang duduk...
Persahabatan dalam KBU xhabis setakat lepas gathering saja...
Tapi lepas habis gath pun...
Ahli2 dalam tu still rapat...
Walaupun xdak gath...
Still lagi berjumpa...

INSYALLAH smpai bila2...
selagi ada nyawa kat badan...
Selagi ALLAH izinkan...
Selagi tu Daus akan kekal dalam KBU...

So bagi daus...
Blogger bukan setakat penulis...
Blogger juga seperti keluarga...

ps:KBU=KAMI BLOGGER UTAGHA




7 comments:

nora amila ghazali said...

setuju!!!! hihihii..


nora follow daus auuuwww.. hihihi...

nik farina aishah.... :) said...

yupp, betol2 .. nik sokong ... dengn berblogging boleh menjadikan kite semua macam satu keluarga berkongsi cerita dan pendapat .. keep blogging ya .. :)

Muslimah Optimis said...

walaweh daddy dah ada awek baru ek.. tu a**k awek ka akak... hahaha... setuju dengan daddy...

Sunah Mohammad said...

yessss....sis setuju...:)

nelly said...

sangat setuju !!

kiera'sakura said...

setuju.. semoga keluarga kita akan still bahagia dan aman... =)

Cik Cempaka said...

blog kamu simple n sempoi..
i like..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...