Friday, April 1, 2011

Dah Banyak Kali Pesan Dah!!!


As-Salam pembaca semua...

hari ni semua orang tau kan 1haribulan 4....

so ada yang terhegeh2 sambut APRIL FOOL!!!


adesss...xpaham btol aku..

benda ni jadi kat aku plak..diorang call cakap door access xfunction...

so lepas solat jumaat kami pun siap2 barang pergi la...

da sampai kat PDB tu boleh plak diorang cakap xdak aih DOOR ACCESS ROSAK!!!


cuma ada satu ja..mmg la yang satu tu rosak sebab spare part xsampai lagi...pastu boleh plak

Staff tu cakap saja nak wat APRIL FOOL...

memang celaka la...

kan daus dah terkuar perkataan xelok...

bukan marah sebab daus kena...xkesah sgt pun bnda tu...

tapi orang dah bagitau kan ORG ISLAM JANGAN SAMBUT APRIL FOOL!!!

nama ja golongon pro..tapi menyedihkan...



4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

menda remeh pada depa kot

efa said...

sesetgh org yg tak kisah pasal tu dan dipandang remeh bg yg sambut tu haish sabar ja la

Muslimah Optimis said...

teruk betul...

Budak Botak said...

adeiiiii, patut lempang ja. he3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...