Wednesday, April 13, 2011

Abg Mithali Tak Daus ni???

Salam Pembaca semua...

Fuhh semalam letih gila...
Terpaksa p amik adik kat Kepala Batas...
Nak amik half-day xdapat sebab bos xder...
So terpaksa la bawak adik dtg ofis...

Pukul 1 daus gerak dari Seberang Jaya g ke Kepala Batas...
Xsempat lunch pun..grrr
Bila da sampai ofis...
Adik dengan selamba nya...
Duduk depan lappy daus...
Dia on9 Facebook dia...

Daus pun dok la sebelah menunggu turn nak guna...
Lebih kurang macam ni la time dok tunggu turn tuh...
Tunggu punya tunggu...
Adik cakap "bagi la adik guna..bukan selalu nak on9"
Grrrr...selamat daus abg yg mithali...
So Daus pun bagi jela...

Tapi nak tau apa efek kt daus bila daus xdapat on9...
Meroyan gila ni...haha
Jadi gilak kot...
Antara aksi yang org lain xleh tiru kat ofis..



Hamik kau...Daus tido baek punya...haha
Best aircond bagi paling sejuk..
Pastu dok depan2...perghhhhh
haha...

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mithali ker?

ke cover depan che ain ja tu haha

AdiSuda said...

krohh krohhh..ahaha

meaw said...

bukan pekerja yang mithali,HAHAHHHAHHAHAHAA!

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahha.. leh tara tu.. hahahhahaa

efa said...

kahkahkah baiknya dya ahahaha

Budak Botak said...

he3, lagi best kalo ada selimut n bantal...

"Che Ain" said...

dia menggunakan fon saya untuk ambil gambar!!!

Cik Z@i Pen@nG said...

tu dia aih...mithali la kunun

'yAnA' Cute said...

tudiaa..kluaq truih belang abg aku nih...ahaks...
mithali ke??
da meroyan uh...nseb bos xde klu x mmg kna sejibik la...hahha..~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...