Saturday, April 30, 2011

Bila saya boring...saya buat ini..haha

video
ni la jadi nya bila daus da boring tahap gaban hahah

Indah Bersamamu....

Salam Pembaca semua..
Hari ni rasa cam nak share satu puisi lak...

Kurangkai kata indah untuk buatmu tahu
Yang kuucap tak sekadar kata indah
Kuingin kau percaya yang kurasa cinta
Cinta yang indah untuk dirimu yang terindah

Lembutnya sikapmu membuat hatiku luluh
Jatuh dalam pesona cinta yang terpancar dari wajahmu

Bila dewi cinta ada dipihakku
Kukan memohon padanya untu buatmu mencintaiku
Namun, kutak ingin menyakitimu
Dengan memaksamu untuk mencintaiku

Kuingin kau rasakan cinta yang kurasa
Dan biarkan cintaku mengisi hatimu

Dengarlah bisik hatiku
Kuucap cinta yang indah untukmu
Tuk jalani hidup yang indah bersamamu
Dan terjalin abadi untuk selamanya


Thursday, April 28, 2011

Pemain Bola Sepak Malaysia Kat Luar Negara

Salam Pembaca semua...
Daus nak share skit pasal bola sepak skit hari ni...
sebenarnya ada pemain2 malaysia yang main diluar negara ok...

Mai kita berkenalan dengan depa...haha

1.Safee Sali
xkenai lagi ceq xtau nak kata la...
main kat Pelita Jaya, Indonesia

2.Nicholas Chan

Nicholas Chan 19 tahun anak kepada pemilik kelab Liga Kejohanan , Cardiff City Dato Chan Tien Ghee mendapat peluang untuk mencuba nasib di kelab itu

3.Tadashi Takeda
Tadashi Takeda, Fagiano Okayama FC
(born 27 July 1986 in Penang, Malaysia) is a Malaysian-born

4.Titus Palani James
Titus James Palani, CS Meaux
13 August 1986 Kuala Lumpur

5.Wan Kuzain Wan Kamal
Wan Kuzain Wan Kamal, United States
Wonderkid ok...bukan senang nak dapat title tu...CR, Sergio Aguero penah dapat title tu

7.Shaun Richard Maloney
Shaun Richard Maloney (born 24 January 1983 in Miri, Sarawak,
tapi sayang Scotland dah amik dia sebagai player international
Dia main untuk Celtic...bukan calang2 tu

8.Tam Sheang Sung
Tam Sheang Sung kini sedang beraksi di Liga J ( J - League ) bersama skuad bawah 15 tahun FC Yokohama. Dia digelar Cristiano Ronaldo Jr. Ketika dihantar berlatih bersama kelab Brazil , San Bernado oleh wartawan di sana yang teruja melihat anak Malaysia ini beraksi di sana dan mendapat liputan hangat sepanjang berada di sana.

Player yang PERNAH mewakili kelab luar negara:
Akmal Rizal, Kedah, FC Strasbourg, Haegenue
Juzaili Samion, FC Strasbourg, Haegenue
Fadzli Shaari, Pahang, SV Wehen
Rusi Ramli, SV Wehen
Lim Teong Kim Hertha Berlin SC, Gak Graz, Austria (sekarang coach Bayern Munich)
Dali Omar (Somewhere at Australia)
T Gobinath Naidu
Wong Choon Wah (Somewhere at Hong Kong tahun 70-an)

Yang PERNAH pergi TRIAL :

Syamsuri Mustafa, AFC Bournemouth, Eintranch Frankfurt
Nasril Nourdin, Blackburn
Syed Adney, Darlington FC &Middlesbrough FC
Khalid Jamlus ,Eintranch Frankfurt
Akmal Rizal, Eintranch Frankfurt

Yang PERNAH dioffer trial kat kelab luar negara TAPI TAK PERGI:
Mokhtar Dahari
Khairul Azman Mohamad (masa main kat Phg dlm tahun 1993 rasanya)
Matlan Marjan

Yang DIPANGGIL BERMAIN TANPA TRIAL
Daus-----> MAN UTD

haha..sekali sekala belagak skit..haha

Yang SEDANG/AKAN pergi trial
Anond Chim, Wigan Athletic FC
Nazrin Baharudin, Wigan Athletic FC
R Suresh, Wigan Athletic FC
Asrarudin, PSV Eindhoven


Fakta Menarik Manchester United

Salam Pembaca semua...

Hari ni daus nak cita sal kelab bola sepak yang terkenal ni
MANCHESTER UNITED

Ramai orang minat Man Utd tapi berapa orang yang tau fully pasal Man Utd

Maklumat Man Utd
Nama Lengkap: Manchester United Football Club
Dulu dikenali: Newton Heath Lyr 1878-1890..Newton Heath 1890-1903
Nickname: Red Devils, The Reds, Red Army(fans), United, Man U, Man utd
Club Sponsor: American International Group (AIG)
Kit Sponsor: NIKE
Alamat: Manchester United F.C., Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester, M16 0RA
No.telefon: (0161) 808 800
Fax: (0161) 868 8804
Tiket & Info perlawanan: (0161) 868 8820
Stadium: Old Trafford
Kapasiti Old Trafford: 76,212(bukit jalil besaq lagi haha)
Luas Padang: 116yd x76yd
Chief Executive: David Gill
Chairman: Joel & Avram Glazer
Honoury Chairman: Martin Edwards
Non-Executive Directors: Brian Glazer, Edward Glazer, Darcie Glazer, Kevin Glazer
Chief operating officer: Michael Bolingbroke
Commercial Director: Richard Arnold
Directors David Gill, Michael Edelson, Sir Bobby Charlton, Maurice Watkins
Club Secretary: Ken Ramsden
Assisstant Club Secretary: Ken Merrett
Global Ambassador: Bryan Robson
Manager: Sir Alex Ferguson
Assistant Manager: Mike Phelan
1st team coach: Rene Meulensteen
Reserve team manager: Ole Gunnar Solskjaer
Academy Team manager: Paul McGuinness
1st team physio: Rob Swires
Kit man: Albert Morgan
Head Groundsman Tony Sinclair

Kejayaan Man Utd

FA Premier League - Champions
1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03,2006-07, 2007-08, 2008-09
Runners-up
1994-95, 1997-98, 2005-06, 2009-10

Division 1 (old) - Champions
1907-08, 1910-11, 1951-52, 1955-56, 1956-57, 1964-65,1966-67
Runners-up
1946-47, 1947-48, 1948-49, 1950-51, 1958-59, 1963-64, 1967-68, 1979-80, 1987-88, 1991-92

Division 2 (old) - Champions
1935-36, 1974-75
Runners-up
1896-97, 1905-06, 1924-25, 1937-39

FA Cup - Winners
1909, 1948, 1963, 1977, 1983, 1985, 1990, 1994, 1996, 1999, 2004
Runners-up
1957, 1958, 1976, 1979, 1995, 2005, 2007

League Cup - Winners
1992, 2006, 2010
Runners-up
1983, 1991, 1994, 2003, 2009

FA Community Shield - Winners
1908, 1911, 1952, 1956, 1957, 1983, 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008
Joint Winners
1965, 1967, 1977, 1990
Runners-up
1948, 1963, 1985, 1998, 1999, 2000, 2001, 2004, 2009

European Cup / UEFA Champions League - Winners
1968, 1999, 2008

Runners-up
2009

E.C.W.C - Winners
1991

European Super Cup - Winners
1991
Runners-up
1999, 2008

Intercontinental Cup - Winners
1999
Runners-up
1968

FIFA Club World Cup - Winners
2009
Fakta Menarik Man Utd
Most league Points (2 for a win): 64, Division 1, 1956-57
Most league Points (3 for a win): 92, FA Premier League, 1993-94
Longest unbeaten run (all competitions): 45 games, 24 December 1998 to 3 October 1999
Most league goals (aggregate): 103, Division 1, 1956-57, 1958-59
Highest league scorer (in a season): 32, Dennis Viollet, 1959-60
Most goals in a season (all competitions): 46, Denis Law, 1963-64
Most goals scored in Europe: 38, Ruud Van Nistelrooy, 2001-06
Most league goals: 199, Sir Bobby Charlton, 1956-73
Most capped player: 130, Edwin Van Der Sar, Holland 1995-2008
Most league appearances (aggregate): 606, Bobby Charlton, 1956-73
Most goals (all competitions): 249, Sir Bobby Charlton, 1956-73
Most appearances (all competitions): 838, Ryan Giggs, 1991-
Youngest league player: Jeff Whitefoot, 16 years 105 days v Portsmouth, 15 April 1950
Record transfer fee paid: £31,000,000 Rio Ferdinand from Leeds United, July 2002
Record transfer fee received: £80,000,000 Cristiano Ronaldoto Real Madrid, June 2009

Wednesday, April 27, 2011

Ku Ingat Tempat Buang Sampah..Rupa2nya Rumah...

Salam pembaca semua...

Entri pertama untuk hari ni...
Daus baru balik semalam dari Kuala Lumpur...
P pun sebab ada urusan ja...
kalau xtu mmg xpijak la KL tuh...

Daus smpai da lewat kat KL dalam pkl 12 lbh cmtu...
Kat sana membe daus datang amik...
Rumah dia kat Bandar Tasik Selatan...
Time da masuk kawasan rumah dia tu...
Dia tanya kat daus
S:hang rasa2 apa yang ada belakang apartment kami ni...
D:Tempat buang sampah...haha(dah bau sampah)
S:&^%$%#^# haha

Esok pagi tu diorang p keja tinggal la daus kat umah sorang2...
Daus nak kuar pun da xingat jalan nak meronda pun...
Daus pun teringat membe daus tanya semalam...
Daus pun bukak tingkap tengok2 nahhh...
AMIK KAU...


Besar x rumah ni...



Ni haa lagi...


Siap ada padang golf lagi tu & stable kuda& tempat simpan kereta...
Antara kereta yang daus nampak Vellfire,Alphard,....banyak sangat...


Bdepan ngan tasik tu...tempat helikopter turun...
OK pemilik rumah ni pergi keja ni heli ok...

Petang tu memang kena bahan ngan membe...
S:Macam mana tempat buang sampah cantik x...
D:cissss hahahaha =D

Aku Sakit Spastic???

Salam Pembaca Semua...

Ada sorang awek ni cakap daus spactic...
Arghhhh tidak.....

Ni la apa yang dia cakap kat daus...

Hah tajuk entry ni khas utk kamu daus..oi dik oi spastic pn tak taw apa ka??
Memandangkan aku suka sebut perkataan 'spastic' n ramai yg akan tanya aku balik apa dia 'spastic' tu..
Nah khas kali ni aku explain ok..
Dari kamus wiki menunjukkan maksud SPASTIC ni is a decease cause by muscle..a kind of muscle disorder..

SAMBUNG BACA KAT SINI

Friday, April 22, 2011

Usop Wilcha Kena Sabotaj

Salam Pembaca semua...
haaa

Ce citer...Ce citer...
Sapa yang xkenal tagline Usop Wilcha..
atau nama sebenar Syed Muhamad Asri...

ni haa sapa xkenai lagi..ceq xtau la

Camni cerita sebenar nya...
Ada fan page Usop yang membuat penjualan T-shirt sempena tagline2 Usop ni...
So ada plak yang salah faham ingat si Usop ni la yang jual....
Xpasal2 Usop yang kena...
Daus pun p la terjah fan page Usop tu...

Ni antara gambar2 yang ada dalam tu...


Fan page tu...

Contoh2 t-shirt

Contoh2 t-shirt2

Erm tu jela skit2...
Xle banyak2...
Kang jadi kontroversi...
Pada Admin group tu...
Len kali mintak permission kat Usop dulu ok...


Gosip Perpindahan Bola Sepak...

Salam Pembaca semua...
Daus nak share info pasal dunia bola sepak sikit ni...
Just Gosip ja...
Belum sure g


Shay Given



Carl Jenkinson


Diego Forlan


Samir Nasri


Didier Drogba


Cristiano Ronaldo...


Neymar

Hikayat Merong Mahawangsa Download


Salam Pembaca semua...
Hari ni daus nak share movie ni...
Bukan milik daus ok...
credit untuk jieazz...

malas nak review sal movie ni...
suma org tau movie ni mmg meletop...
best sangat2...
download kat bawah ni ok...

MM11-part1
MM11-part2

Bila dah siap download
download file joiner n tutorial nak guna kat SINI

Thursday, April 21, 2011

Video Piala Raja Sepanyol Dijatuhkan Oleh Sergio Ramos Dari Jarak Dekat


Salam Pembaca semua...
Video Piala Raja Sepanyol yang jatuh dari jarak paling dekat dan mudah dilihat...
Sumber dari youtube

Terima Kasih Sunah Suka Sakura....(Entri ke 100)

Salam Pembaca semua...

Sekejap tadi serius memang xdak idea langsung...
Daus pun bukak la stat kt dashboard..
Saja boring2...
Tengok refering site...
Ada url SUNAH SUKA SAKURA....
waaa rasa nak pengsan sekejap...
Yela tetiba ja referring site dari blogger femes kan..huhu
Daus pun p la tengok kenapa Sunah Suka Sakura ni referring blog daus...

Klik gambar untuk tengok entri SunahSukaSakura

Sunah Suka Sakura amik entri daus yang INI...
Terharu bila Sunah Suka Sakura pilih entri daus tu hehe...
TERIMA KASIH...
Ni yang semangat nak berblogging ni..


Wednesday, April 20, 2011

Berapa Ramai Rindu "DIA"

Salam pembaca semua…
Tergerak hati daus nak buat entri macam ni…
Kenapa???
Daus terdengar satu ceramah semalam di tv…
Tapi daus hanya sempat dengar setengah kerana daus baru balik dari online..

Ok macam ni ceramah nya

Para sahabat rasullullah bertanya kepada rasullullah

Para sahabat:
wahai Muhammad siapa kah yang mulia? Adakah kami para sahabat mu..

Muhammad:
sudah tentu lah kalian semua kerana kalian yang membantu ku mensebarkan dakwah,bersama ku tidak kira susah dan senang.

Para sahabat:
tersenyum dengan jawapan rasullullah…

Namun pada ketika itu rasullullah menundukkan muka dan kedengaran tangisan

Para sahabat terkejut lalu bertanya

Para sahabat:
kenapa engkau menangis Muhammad…

Lalu perlahan2 rasullullah mengangkat muka dan berkata
Muhammad:
tetapi ada lagi yang lebih mulia…

Para sahabat:
siapakah ya Muhammad…

Muhammad:
mereka adalah orang yang sentiasa merindui aku sehingga menangis2, tidak pernah berjumpa ku namun amat merindui ku…percaya dengan ajaran ku walaupun aku tidak ada seperti sekarang berhadapan dengan kalian semua…tetapi mereka sentiasa mengingati ku..sedangkan aku tidak dapat menemui mereka…MEREKA ADALAH UMAT KU SETELAH KEWAFATAN KU KELAK

Daus terkedu…
Kita lah yang nabi allah paling mulia rindui tu…
Tapi ada ka kita rindu kat rasullullah…
Berapa ramai sangat yang ingat kat rasullullah sekarang…
Siapa yang menjadi idola kita kalau bukan penyanyi,pemain bola sepak,pelakon dan sebagainya…
Siapa yang jadikan rasullullah sebagai idola nya..
Sangat sedikit bilangan nya…
Kalau ditanya budak2 kecik sekarang ni daus rasa depa pun mesti sebut nama artis yang tengah top sekarang ni kan…

Para sahabat blogger daus pun ngaku daus pun bukan seorang yang sentiasa ingat kat rasullullah…
Tapi sampai bila kita nak jadi macam tu…
Sampai bila kita nak jadi umat rasullullah yang sangat2 rindu kat kita walaupun dia xpernah jumpa kita..
Sedangkan sebelum baginda wafat pun dia menyebut UMAT KU sebanyak 3x kali…
Tapi hari ni berapa ramai yang menyebut nama baginda dan mengingati baginda…

Daus terasa jahil sangat2…
Tujuan daus tulis entri ni bukan nak tunjuk daus ni alim or apa2…
Just nak share ngan sahabat2 blogger dalam dunia blogger yang maybe xsempat tgk tv or xberminat langsung dengan medium2 islamik…so daus amik inisiatif blog untuk sampaikan kat Hampa semua…
Xkan daus sorang ja nak dapat…
Daus nak jugak hampa dapat apa yang daus dapat…

Tuesday, April 19, 2011

Komuniti Bloggers Bukan Setakat Penulis Tetapi Sebuah Keluarga....

Salam Pembaca semua...

Nak dekat 3 bulan lebih daus berblogging...
Macam-macam perangai,komen,dan entri dari para blogger semua...
Kadang2 rasa cam ada orang xhargai apa yang kita tulis...
Maybe kita tulis sesuatu kita dah rasa ok...
Tapi mood pembaca xle terima entri tu...
tapi bukan benda tu yang daus nak tekan kan...

Dengan blog ni lah daus dapat ramai kawan2...
Ramai kenalan yang bijak berkata2...
Kenalan yang mempunyai pemikiran yang jauh...
Macam2 la xleh nak list semua....kng penuh entri ni ja...

Macam2 orang daus da kenal...
Cuma depa ja xkenai daus..haha
Tapi tu xpenting...
Daus rasa blog ni menjadikan kita rapat...
Persahabatan yang terjalin hanya dengan minat menulis...
Sampai kan daus rasa...
Daus dah ada life yang baru...
Daus da ada kawan2 baru...
Daus ada a***k baru...errrr
Tapi yang lebih penting...
Daus rasa seperti blogger macam keluarga daus...

Contoh paling ketara sekali daus boleh bagi KBU...
Serius dalam tu daus terasa macam ada satu ikatan ngan ahli2 dalam tu...
Sehari xlepak kat situ rasa macam....
Xsah..Xsenang duduk...
Persahabatan dalam KBU xhabis setakat lepas gathering saja...
Tapi lepas habis gath pun...
Ahli2 dalam tu still rapat...
Walaupun xdak gath...
Still lagi berjumpa...

INSYALLAH smpai bila2...
selagi ada nyawa kat badan...
Selagi ALLAH izinkan...
Selagi tu Daus akan kekal dalam KBU...

So bagi daus...
Blogger bukan setakat penulis...
Blogger juga seperti keluarga...

ps:KBU=KAMI BLOGGER UTAGHA




Bangunan MARA di jalan Raja Laut BERHANTU...

Salam Pembaca semua...

Hari ni daus nak kongsi satu cerita yang bos daus cerita kat daus semalam...
Cerita depa kena ganggu ngan makhluk halus time on-site kat...
Pejabat MARA di Jalan Raja Laut...

Nampak cantik ja kan bangunan ni...
Tapi berapa ramai berani duduk lepas pukul 12 ke atas...
Camni cerita bos daus tuh...
Bos dapat temder kat sini
Depa hanya boleh buat kerja time malam saja sebab
Bila siang bangunan ni amat sibuk...
So depa requset buat kerja2 pemasangan malam...
Bos kata ok boleh ja...
Tapi mai ja malam macam2 gangguan la...
Antara gangguan-gangguan:
1.Tengah dok buat kerja atas siling tiba2 ada orang tarik seluar...bila tengok bawah xder sapa
2.Still sama ngan yg no.1 tapi kali ni nampak budak kecik yag tarik...
3.Bila depa nak susun kabel2 kat atas siling...makluk halus dok lawan tarik kabel tu...
4.Dok buat kerja atas siling tiba2 nampak perempuan merangkak macam cicak kat dinding...
5.Tengah dok atas siling tengok2 ada orang bagi kabel dari bawah...yang pekerja tu pun Amik..dia pn xfikir mana da orang...sekali dia teringat yang xda orang...
Terus lari...xmai dah kerja...

Lepas ja kejadian2 ni jadi...
Bos terpaksa letak setiap level 2 org..
Sebelum ni satu level 1 org...
Ada yang lari terus xnak kerja...
Pekerja yang nampak perempuan merangkak tu demam seminggu then terus berenti...
Bos cakap bangunan MARA ni la paling lambat siap sebab man-power xcukup...
Yela sapa nak wat keja kalau dah asyik kena kacau...
Dah tu leh wat keja malam...
Plg lewat kuar site pkl 3-4 pagi...
Seram daus dengar....
Bos offer kerja...
Jap nak fikir 2-3 kali dulu..haha

Monday, April 18, 2011

LU TAK BOLEH REPAIR MOTOR SINI SEBAB LU MELAYU!!!

Salam Pembaca semua...
Panas jer tajuk entri ni ka...
Memang aku panas!!!

Cerita dia macam ni...
Bos aku tetiba lak ajak g site time pkl 4...
Yela bos da ajak mana boleh tolak...
Nak dijadikan cerita motor aku tayar pancit lak...
Time lunch pun aku g ngan membe aku sebab xsempat nak tukar tayar tu...
Buat keje kat site da sampai pukul 8 lebih...
Dalam pala otak ni da tfikir da...
Kedai motor mana la aku nak pi...
Dah malam ni...

Aku pun tolak la moto tu p cari stesen minyak yg dekat...
Jumpa gak...aku pun isi angin...
Aku trus g cari kedai motor yang bukak...
Last2 aku jumpa la kedai motor cina ni...
Memang nak tutup dah...
Aku pun cepat2 masuk...
Cakap la
Daus:Uncle boleh tengok tayar belakang tak..pancit la..(uncle tu pun tgk la)
Uncle:Ini xboley tampung la...
Daus:Apa pasai?
Uncle:Ini mau trus tukar la...
Daus:Ini tayar baru lagi la xkan xboleh...
Uncle:xboleh la...
Daus:xpa la uncle boleh pakai pam angin..mau pam tayar..rumah jauh lagi...
Uncle:xboleh la...kedai sudah mau tutup...

Daus pun tolak la motor yang dah kempis balik tu...
Tapi time tu ada lak satu orang cina tolak motor masuk kedai tu...
Aku pun berenti la jap nak tengok...
Depa tengah sembang2...
Pastu tengok Uncle tu pon bukak la tayar pelanggan cina tu...

Agak2 hampa la kan...
Hampa bengang dak kalau da dalam situasi aku yang penat keja kat site...
Semua ni jadi sebab aku orang MELAYU kan..
Tokey tu orang CINA...
Pelanggan satu lagi satu tu orang CINA...
Aduihhhh...aku rasa cam nak patah balik ja nak g sound Uncle tu ja...
Selamat aku boleh sabar lagi...

Kuat sungguh perkauman kat area penang ni...
Dia lupa ka..
Kedai dia tu area MELAYU...
Selama ni MELAYU kasi lu makan la Uncle...
Bek Uncle tu cakap awal2 kat aku lu melayu wa xnak repair sama lu...
Sebab tu tajuk entri aku macam tu...
Dah2 aku da xboley nak tulis lagi...
Xpasai2 laptop ni aku hempuk!!!

Templates baru....

Salam Pembaca semua...

Lama gila xupdate nie...
Bukan pe ngah sibuk membuat template...
Skunk ni da siap...
Agak-agak korang yang mana elok...
Tolong vote kat bawah tu ek...
"Template A"

"Template B"





Templates mana yang korang nak daus guna?
Templates A
Templates B

View Results

Friday, April 15, 2011

Hidup Bermadu Itu Indah....

Salam Pembaca Semua....
gambar hanya hiasan

Amboi2 laju je tekan kan bila tengok tajuk tu kan...
Tambah2 yang sudah bersuami dan bakal berkahwin tu...
baru jer jap tadi daus dengar pakcik2 kt kedai makan ni...
Baik punya dok sembang...
Tup2...timbul pulak kahwin 2 @ bermadu...huhu

Amboi2 pakcik ni...haha
Ada lagi ka niat nak kawin 2,3....
Xsalah sebenarnya hidup berpoligami ni...
Tapi kita kena la tengok dulu kemampuan...
Mampukah nak bagi nafkah zahir dan batin...
Jangan fikir seronok je kan...
Besar tanggungjawab seorang insan yang bergelar SUAMI ni...

Yela kadang2 ada insan yang telah ditakdirkan berkahwin 2...
Semua tu qada dan qadar kan...
Andai dah beristeri dua tu...
Jalankan kewajipan yang telah dipertanggungjawabkan kepada kamu...
Berlaku adil kepada setiap isteri kamu dan anak2 kamu ok...
Jangan sebelum kahwin janji bukan main...
Lepas kahwin jer...tettttt
Malas daus nak sebut...

Kepada yang tengah fikir or berangan nak kahwin 2 tu...
Fikir masak2 dulu...
Jangan nak fikir seronok ja...
Besar tanggungjawab tu...
Kot xtertanggung nanti...
SUSAH PULAK KAN...

So kalau nak bermadu...pastikan INDAH ok...



Terpilih Untuk Interview Nak Pergi Ka Tak?

Salam Pembaca semua...

Semalam seharian xupdate blog...
Sibuk dengan kerja ngan design template untuk blog daus...

ALHAMDULLILAH...
Application untuk masuk UniKL dah boleh check...
Daus dah pon tersenarai untuk diinterview...
Rasa happy bila dapat...
Tapi ntah la nak pergi ka x...
Tetiba rasa xconfident...

So daus nak mintak tolong boleh tak bagi pandangan untuk daus...
patut pergi ke x...
Course tu ok ka x...
Bachelor Of Aviation Management

HOPE SANGAT ADA YANG SUDI BAGI PENDAPAT...


Wednesday, April 13, 2011

Blogger Kena Tangkap Basah...

Salam Pembaca semua...

Semalam tepat jam 1.58 am...
Daus telah berjaya menangkap satu pasangan yang sedang berdating...
Tanpa menghirau kan orang sekeliling langsung...
Geram btol aku....grrrr

Bila cek2 balik...
Tengok2 muka macam kenai ja...
Adesss..memang kenai pun...

Hampa xpcaya ka...
Tengok ni..
Xkan xkenai lagi..si MAS ngan NELLY

ciss...bila daus tegur...daus kena marah lak...hahaha

Tengok tu siap cabar daus suh publish..
Xcaya lagi...
Tu ada saksi tu...haha...

Apa2 pun ni suma hanya melawak...
Ingat Blogger pun xreti melawak ka...

Maybe diorang da xnak rahsia kan hubungan depa lg tu....
Daus doakan semoga errrr.....

SUKA ENTRI NI...KLIK SINI

Abg Mithali Tak Daus ni???

Salam Pembaca semua...

Fuhh semalam letih gila...
Terpaksa p amik adik kat Kepala Batas...
Nak amik half-day xdapat sebab bos xder...
So terpaksa la bawak adik dtg ofis...

Pukul 1 daus gerak dari Seberang Jaya g ke Kepala Batas...
Xsempat lunch pun..grrr
Bila da sampai ofis...
Adik dengan selamba nya...
Duduk depan lappy daus...
Dia on9 Facebook dia...

Daus pun dok la sebelah menunggu turn nak guna...
Lebih kurang macam ni la time dok tunggu turn tuh...
Tunggu punya tunggu...
Adik cakap "bagi la adik guna..bukan selalu nak on9"
Grrrr...selamat daus abg yg mithali...
So Daus pun bagi jela...

Tapi nak tau apa efek kt daus bila daus xdapat on9...
Meroyan gila ni...haha
Jadi gilak kot...
Antara aksi yang org lain xleh tiru kat ofis..



Hamik kau...Daus tido baek punya...haha
Best aircond bagi paling sejuk..
Pastu dok depan2...perghhhhh
haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...