Thursday, March 24, 2011

Salah Ka Orang Dewasa Main Games???

Hai pembaca semua...hari ni Daus nak cite pasal games...Daus minat sangat2 men games n Daus rasa mesti ada jugak pembaca Daus minat main games kan..Antara genre games yang Daus amat minat sport, simulation, war, online games sometimes...
Tapi paling2 Daus suka main..simulation..cakap je simulation apa..Football Manager 2008,2009,2010,2011 semua Daus da try..The sims pon Daus da try...dari The Sims, The Sims 2,The Sims 3 just yang latest expansion jer Daus xtry lagi..

Dok tunggu gaji masuk terus nak g beli..huhu


tapi bukan benda2 ni Daus nak cakap...yang Daus nak cakap..salah ke kalu orang dewasa main games...Ada orang cakap orang dewasa main games ni xmatang..btol ke...fikiran dia still kebudak-budakkan..ada sapa2 setuju dengan statement ni...mak Daus pon cakap "DAH BESAQ PON DOK MAIN GAMES LAGI KA"
Bagi Daus games is for all la..xkisah pon budak kecik ke orang tua ke..tu kan hiburan..sesuatu yang dapat membantu seseorang men'happykan' diri sendiri, merelease tension..mengisi masa lapang..yela dari buat keje2 xelok kat luar tu bek dok umah men games je..best pon best..hahaha...So Daus still yakin yang games is for all..korang macam mana?

1 comment:

myhardday said...

bergantung juga kepada pemikiran masing2..bagi M memang tak salah kalau nak main game..hihih..apa ingat orang dewasa tak ada medium untuk melepaskan tension?..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...