Friday, March 4, 2011

Penjenayah diberkas depan Daus!!!



Kejadian berlaku dalam pukul 11 malam..baru jer 30mnt yang lepas..balik trus daus update..Tadi time Daus baru balik makan dari kulim...Daus lalu jalan junjung..bila nak dekat dengan tasek..tiba2 nampak keta polis dah block satu perodua kembara..btol2 Daus lalu sebelah Daus nampak 2 orang tgh bergelut ngan polis..sorang dah tertiarap atas jalan raya n tgh digari..yang sorang lg dah jatuh tp dy sempat bangun..polis tu dah la bawak senapang...satu lagi polis tu lari then trus lompat atas dy then jatuh..trus polis lagi satu datang gari...

Daus sempat snap 2-3 pic..tp nak wat cmne..kawasan tu gelap sgt..so pic xclear la sangat..


Daus sempat interview orang-orang kat situ..

kejadian kejar-mengejar berlaku dari nibong tebal sampai la kwasan tuh..parang dijumpai di luar kenderaan..dpercayai senjata dan barang samun sempat dibuang sebelum depa kena block..slamat xdak adegan tembak-menembak..wat Daus kena peluru sesat..xpasai...

3 comments:

ieckazul said...

la... naper tak interview pak polisi yg menangkap tuuu... kata kat dier nak snap ltak kat blog... hii!! hii!!
new blogger's in town... ieckazul.blogspot.com

perrydaus90 said...

haha..xberani la...lg pon polis tuh ngah bz..dok cri senjata2 yang penjenayah tu buang...

b@by ph@t said...

huish bhye gler..nsib baik la da kne tgkap..klo x nnti xpsl kta plak yg kne ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...