Monday, March 21, 2011

Mencari Penawar Kasih...

Hurm hari ni Daus sedih,down,tensen sume ada la...
xtau nak cakap cmne..xtau nak explain kat korang macam mana..Daus sendiri pon xtau pe yang dalam pala otak daus nie...

Kejadian sebelum2 ni dah buat Daus rasa susah nak percaya insan yang bernama perempuan/wanita...

Memang Daus ni silap..suka sangat percaya dan mudah percaya..tapi Daus nak buat macam mana nak ubah perangai tu...asal kepercayaan Daus ni suka sangat dipermainkan...bila orang jujur,setia kena tipu...xhbs2 dengar ayat "kalu hg setia dan jujur,ikhlas mesti org tu pun sama" Daus da nek semak ngan ayat tuh...

Daus tau Daus bukan nya hensem pon...tu kena tipu je an..hbs korang ingt org xhensem xder perasaan la..org hensem je ada perasaan...TERBAIK...

Daus pon xtau apa yang nak Daus buat lagi..bersabar...dah banyak sabar dah...
sampai skunk Daus still tercari2 penawar kasih yang sebenar Daus da penat ngan apa yang berlaku.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...