Sunday, March 27, 2011

Gath ke Lepak???

Salam pembaca sume...laju je tekan kan...haha..saja kasi tajuk gempak skit..haha..nampak cam xpuas hati je kan ngan gath KAMI BLOGGER UTAGHA tu kan..sebenarnya tidak..gath tu teramat lah sempoi..hehe..sori yer cik gksb sebab wat tajuk macam tuh..dah lama traffic xtggi ni..ahhahah...bak kata En.Angah gurau2 jer...sebab diorang pon prank kak gksb termasuk lah si Onie ngan pakcu.. bangun jer tido..terasa macam nak g gath lg plak...tengah dok teringat2 tu dapat la idea nak buat entri ni...daus rasa semalam best gila..walaupun daus basuh lencun semalam ngan sejuk sebab hujan..tp gath tu still happening la...first time sampai daus je cam pakcu,adi ngan IR jer...mmg segan sangat2..lepas tu kenal ngan angah..time tu daus basah lencun tggu lag..daus pon pergi lak kat orang yg tgh memasak tuh untuk tolong diorang bakar ayam,sosej n bnda pe ntah satu g tuh..(actually nak kering kan baju je)hahaha...memang xle lupa la sal tu...


tambah2 time games plak..mmg daus xkan lupa daus kena lafazkan cinta dekat kak Gksb..adessss...haha...bila teringat balik..tergelak guling2 daus ni..hahahahah...lepas tuh daus,adam ngan adi kena cuci periuk...tp serius gath ni amat bermakna..sebelum sampai tu daus xkenal pon sapa2 dalam group tuh..tp bila da hbs..ramai yg daus da kenal..terasa macam sebuah keluarga plak...(ayat rindu ni)..pastu ada la sesi bergambar ngan budak2 gath nie...erm..sapa2 yg amik pic tu tag la daus kt facebook...


Daus xder satu pic pon kt gath tu sebab jandphone rosak..cmne nak amik pic korang sume kat sana...ok..tp ada yang balik awal...maybe ada hal..kalu korang xbalik awal mesti lg best sebab ramai skit yang daus kenal...haha..dah habis cite sal gath..ni cita sal nak balik gath lak..dah la nak pergi pon mandi ujan..time balik..elok2 lepas anta...daus mandi ujan skali lagi..adess...demam untuk 2 jam...anti-body kuat la katakan...huhu


Hope..dalam masa terdekat ni boleh la ada gath macam ni lg...sebelum daus sambung degree plak...mesti da jauh...n xder masa lg...mesti korang setuju kan...hehe...


ps:hope dapat jumpa lagi en.angah,KSP,adisuda,adi soleh,onie,kak gksb,nad,syukri,erm2...sume2 la...nak cakap sume bukan daus ingat...(Daus pelupa sikit) LOVE U ALL....

8 comments:

bulat said...

hahaha.. baguih2 semangat bak kata nadh hahahahaha.....

meaw said...

cissss,bako ayam sebab nak kering baju?hampeh,HAHAHA

perrydaus90 said...

haha..sejuk kot...basah lencun

saya bukan tomato said...

hahahaahahahahahah !!!!!!! :D
rindu cik GKSB la pasni.. :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

malu la masa tu...

walaupun main2 ja hahaha..

memang dok gelak sorang2 bila ingat

=P

perrydaus90 said...

jiwang xdaus kak gksb..huhuh

AdiSuda said...

uittt..dpt tak cinta cik GKSB???ahaha

Azlida Alias said...

huuhuu rugi x p

anyway salam ziarah =)

http://www.azlidaalias.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...