Sunday, April 10, 2011

Contest:Cari Perbezaan Gambar

No contest first Daus..disupport oleh che ain... cara nak join.. mesti followers blog Daus dan Che ain..klik gambar bawah ni untuk follow atau pun klik je url kami http://perrydaus90.blogspot.com/ http://ainlaxmana.blogspot.com/ Lepas tu Save gambar di bawah cara nya klik kanan then pilih "Save picture as" letak nama blog korang ok lepas dah save korang open gunakan paint dan cari la perbezaan nya dengan bulatkan gambar dengan warna merah...bila dah siap..buat satu entry letak kan bertajuk "Contest:Cari Perbezaan Gambar" copy jer entry yang Daus dah buat ni then tag 3 orang kawan dan pastikan diorang tau pasal contest ni lepas tu buat karangan pendek kalau korang ada dapur yang elegen macam tu apa korang.......lepas tu letak kan url korang kat comment Daus... jawapan jangan la buh sekali ok...jawapan send ke e-mail Daus perrydaus90@gmail.com xkan korang nak publish jawapan korang..kang ada yang tiru xpun copy jer..ni untuk keselamatan korang jugak..haha tempat pertama:Topup RM20 tempat kedua:Topup RM10 saguhati untuk 4 orang:Topup RM5 setiap sorang Pemenang dipilih berdasarkan ketepatan mencari dan karangan pendek yang paling menarik Tarikh akhir contest ni pada 10.4.2011 ps:kalu korang copy-paste tu xnampak pe2 korang ubah warna font kt post korang..sebab daus nyer font kat blog warna putih

4 comments:

iza said...

As salam..
Singgah sini jap..

Farhan Zulhusmi said...

menarik contest nie.........:-)

AiMaN said...

atok dah join skali..ni entry atok :

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/04/contestcari-perbezaan-gambar.html

email atok : aimanwhd@yahoo.com

saya bukan tomato said...

susah...huu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...