Monday, March 28, 2011

Apa Dalam Otak FAM!!!


Salam pembaca sume..sekarang ni timbul pulak isu pasal Liverpool ngan Chelsea nak main ngan Team Malaysia...


Ada yang setuju,ada jugak yang xsetuju..kenapa jadi macam mana nie..Daus duduk kat setuju sebab ape....

Meh sini daus nak tolong rungkaikan...


Sebenarnya yang xsetuju tu cakap

-malaysia kena main ngan team negara bukan club...kalu main ngan kelab ranking xnaik...mmg btol pon benda ni..tapi kalu silap FAM da aturkan setiap bulan akan ada satu game friendly ngan negara..kira okey la..ni usaha yang murni..sapa xnak tgk malaysia digeruni macam zaman super mokh..bapak aku cakap..time tu korea takut jumpa malaysia..skunk...adesss da tbalik...

-ada yang cakap friendly ngan Liverpool ngan Chelsea sebenarnya untuk mendapat keuntungan sebelah pihak sebab duit tiket...maybe ade btol nye..yela..skunk ni dalam dunia ada duit baru leh cakap..xdak duit xboley cakap btol x..so duit xder sapa nak hulur free2..ni salah satu inisiatif FAM untuk mengumpul dana...rasanya la kot..xtau la kot2 akaun FAM da byk..daus xtau nak tgk cmne...huhuh


Tapi ni pandangan dan hasil kajian Daus...

-FAM sebenar nya cuba untuk men"eksport" lebih banyak pemain kita ke luar...xkan nak ade safee sali je yang main luar kan...btol x...even Sir Alex Ferguson pon berminat ngan Amri Yahya time MU vs MAS kan..so mana tau lepas ni muslim ke,khairul fahmi ke...so daus setuju ngan apa FAM buat ni..tapi xpuas hati napa MANCHESTER UNITED XMAI MEN KAT MALAYSIA KALI NI!!!!!! adesss tol....

-korang pon tau kan macam mana rentak game kat EPL tu..laju gila..kalu xfit jgn mimpi dapat control game...so FAM maybe nak bagi Team MAS ambil pendekatan bermain secara EPL...rentak game disana memang laju dan best kalau tengok xboring..sebab tu EPL satu dunia tgk..tp xtau nape England ttp kalah dalam World Cup....huhuhu...


MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!!!

TANAH TUMPAH DARAH KU!!!

So ni jela hasil kajian Daus...kalau setuju angkat tangan macam saya ok...hahah...

2 comments:

"Che Ain" said...

aku xfaham..
ag kn tag..meh la.. Coretan Che Ain

fRaMe+LenSeS said...

setuju.. heheh.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...