Monday, February 14, 2011

Team Spartanz...Tournament Futsal KPTM Alor Star




Haaa mggu lepas Daus masuk tournament futsal ngan team Daus nie..kat ats tuh player2 team SPARTANZ..tp der 2-3 org yg dah kuar..nie gambar lama..xdapat amik pic players2 yg terlatest untuk skuad tournament tuh...playaer yg dtulis nama saja yang main..ada stu player pic dy xder Rusydi Zohid.

Tournament kali nie mmg mencabar skit..sbb kami da senior n banyak sgt team2 junior..so dah sah2 diorg lbh fit kan..kami sume ni dah tggu time nak pencen jer nie..haha..

kami dalam group A
-Spartanz 0 3 3 3 3..
ni la point kami..
kalah game first 2-1
menang game ke dua 3-0
menang game ke tiga 4-0
menang game ke empat 1-0

so dpt la tmpt ke 2 dan qualified utk ke quater-final

tapi syg time quater-final tuh kami dibelasah 4-1 xtau nape..sume player mcm da xboleh nak main..maybe da xfit dah...ada yg da injured

pe pon bkn menang yang penting..yg pntg semangat tuh...membe2 jauh sume balik..dpt jumpe balik sume..best..rndu time dok study g..haha..pasni spartanz msuk lak tournament bear plak...aminnnnnn

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...