Wednesday, February 9, 2011

Surat Untuk Awak.....

Awak dah nak genap 10 bulan kita putus.Tapi sampai sekarang saya xboleh lupakan awk...sampai skarang saya tertanya2 awak sihat ke,cmne study awak skarang,mak n adik2 cmne shat jugak ke...saya tau awak skarang dah bahagia dengan laki lain..maybe awk jugak dah xmau ingt pasal sya dan kenangan kita lagi kan..tapi xpe wak biar saya je ingt kan sume kenangan manis n xbapa manis kita tuh..smpai skunk sya still smpan gambar2 lama kita tu wak..tiap2 ari sebelum tido saya tgk..sbb bnda tu la yg dpt buat saya kuat untuk terus kan hidup sya skarang nie..


maybe org tgk saya banyak gelak, banyak buat lawak, nampak happy jer slalu..tp wak dalam hati sya ni wak sy sedih wak, sya menangis wak. Awak saya xpenah marah atas apa yang terjadi selama ni..saya tau sume tu punca dari saya gak,salah sye jugak..tapi sya terkilan kenapa sampai macam ni awak buat kat saya..bukan semua manusia perfect kan..awak dah lupa ke susah senang kita dulu2..sedih+happy+rndu sya bila terkenang semua tu balik...tapi xpe wak..saya anggap ini kententuan allah kat sya..maybe antara kita xdak jodoh kan walau 3 tahun kita couple kan..


Awak saya nak ucap terima kasih kat awak sbb awak jugak lah sya dah sdar segala kesilapan saya,sebab awak jugak lah saya dah tau erti cinta yang sebenar…tima kasih sgt2 yer.. saya harap awak akan bahagia ngan laki pilihan awak skarang tu..cian saya tau time ni la membe2 banyak ceramah saya..tp sya tau diorg ceramah sbb diorg syg kt sya..diorg support sya xnk bg sya sedih..thanks yer kawan2.... Awak,sya akan cuba sayang perempuan lain macam sya syg kat awk..tapi xtau la awak boleh ke x..sbb sya dah xtau macam mana nak jadi seorang yg take care, loving, romantik cam sya mula2 kenal ngan wak..


sya da xtau cmne nak buka hati sya untuk perempuan lain..sya da xtau macam mana nak sayang perempuan lain wak..tp sya ttp akan cuba jugak walau pun berat macam mana skali pon untuk saya buang perasaan cinta sya kat awk..kalau la awak terbaca surat nie..saya harap sangat kita dpt berbaik balik dan dpt menjadi kawan..xbaik gdh2 ni allah xsuke kan…plg lama pon 3 hari je wak..tp ni dah 10 bulan wak..cmne lak ni kan..k la wak..cukup la setakat ni surat sya.. assalamualaikum…


Ikhlas dari hati saya

Firdaus@Daus

20 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

terima kasih kerana mendoakan saya

**tetiba

hakhak

♥yaya budak suka embun♥ said...

sedih yg amat T___T

AdiSuda said...

~,~"
huaaaaa..sobs..sobs..

aDisH.sHidA said...

kueng kueng kueng

mynameismy said...

citer btol ke x nih

aliarosli said...

terime kasih masih sayangkan saye

tterima kasih masih ingatkan saye

terima kasih sebab rindukan saye

saye terharu awak, kite kapel balik nak tak wak??












<-----tak malu ngaku

pssst: dari IR

SURIA AMANDA said...

sadisnya...cukup setahun dia lupa terus dah..

efa said...

T____T sian sabar ja la dugaan dari ALLAH tu ada hikmah disebaliknya tu

perrydaus90 said...

@to all

cerita diatas bukan la palsu or ciplak..hand made ok...btol2 terjadi dalam hidup saya..merana selam 7 bulan kerana itu...

sha said...

alahai, kasihannya..

Tapi hidup perlu diteruskan.. Awak meti kuat ok.

mimimemo said...

simpati....sekarang sy on d way jd mcm awk la kot...walaupun sy yg stat..tp hahah masih ego xmau mintak maaf.and he just like "she_your ex" senyap membisu..xpew la..ade hikmah nye..adalah orang yang terbaik untuk kita dan untuk dia..:)

Norhidayu Anuar said...

saploh kotak tisu xcukup.. ayaq mata nk keluaq lg ni weh! hahaha.. knglah kngan lalu 2, tp egt kamu juga msh ada msa dpn! doakan kebahagiaan die ok! :)

cik rama-rama said...

sume ni slh awk..mmg awk ptut kene cm tu...tp law dh insaf..jom kapel blik...^ ^

ni sume ir punyer psl,terjah blog awk..then bg komen merepek...lalala..

Genta said...

feel sory...i've been trough this.
sangat menyakitkan.

cIk IRa NuR HeaRT said...

sedihnye! sweet sgt2 mcm mane daus luahkn rasa syg tue...gadis tue mst sgt istimewa kn..npe la ley lpskn... tabahkn aty k :)

axiirasya said...

so sweeetttt ! hehe . btw , life must go on . be strong Daus :)

^^nu[dd]yra^^ said...

kenangan itu indah, maka ingatlah kenangan yg indah2 jer =)

aper2 hal pon idop mesti diteruskan, ader hikmah tuh....terjah from bloG IR

♥ mUngE nAdEa ♥ said...

uwaaaaaaa sdehnyee..
same with me :'(

hannamonts said...

sabar la dik ye..
klw jodoh x ke mana..
klw bodoh pon x ke mana dik..
pilih la yg mane satu..
masa akn tetap terus ke depan..
langkah lah seiring dgn nya..

http://tehtarikgelasbesar.blogspot.com/2010/11/sekeping-nota-untuk-lelaki-di-atas.html

aku jumpe entri kat atas ni..mase aku ade kat atas gunung tu..
baca lah..
klw da pnh baca..
baca lagi..
hehehe

AdyBudika said...

lepas nie leh buat surat untuk aku lak :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...