Wednesday, February 23, 2011

Stresss Keja dohhhhhhhh




Hari ni Daus sangat2 stress...baru la Daus paham keadaan orang berkerja macam mana skunk ni..
antara punca2 yang buat Daus stress sangat2 nie..

-terpaksa berdepan dengan staff yang berlagak macam bos kat tempat kerja..
untuk pengetauhan semua Daus ni still study n skunk nie tengah praktikal..tension bila kerja yg diberi tak sempat nak siap lagi dah kena cover keje org lain..macam mana daus nak siap kan kerja Daus sendiri plak...aduhhhhh

-Duit...
ni masalah standard la kan..tp macam mana Daus nak survive dengan duit yg tinggal RM60 jer nie..dah la keje teruk..elaun just RM100..boleh kata tiap2 ari kuar g site..letih btol cmnie...

-terpaksa buat kerja yang Daus sendiri xder basic pasal benda tu...
ni yg paling sakit hati ni...Daus amik Diploma in Information Technology...ulang lagi skali k Diploma in Information Technology..bukan NETWORK!!!! xsama ok...dah nama pon praktikal ni untuk belajar..tp Daus kena plak configure Access Point untuk jadikan wireless mmg terbaik la kan...dah la xajar..kena perli plak lagi..adalah staff tu cakap "SEPATUT NYA HAMPA BUDAK IT..HAMPA KENA TAU LA"...Daus rasa cam nak tumbuk jer muka org tu..dah la dia pon xtau buat..bila Daus dah try buat n xjadi tu plak dia kata..tolong la paham Aku amik IT bukan NETWORK..setakat bagi manual pastu suh study sendiri untuk configure AP tu..aku rasa anak dia yang kecik tu pon xmampu buat!!!!...dah tu suruh plak Daus call reseller untuk guide nak configure AP tu lak..lg la terbaik..of coz la reseller tu bajet Daus ni tau habis sal network..ntah bnda apa la yg dia memekak time on call tu..sepatutnya diorg yg expert la call kan senang..ni xDaus yg suci lg dari bab NETWORK gak yg diorg suruh..kalau diorg call benda ni leh setel jap jer kan..last2 doirg tnya apa reseller tu cakap..haha ni best dengan selamba nya Daus cakap apa yang saya da buat tu da betul..sebab apa x boleh configure AP tu sebab reseller tu pon xtahu nape benda tu xjadik..puas hati..pandai2 la yg expert tu g call lg skali ek!!!

so Daus nak request apa patut Daus buat skunk ni..mungkin korang ada solution or pandangan skit sal sume bnda2 ni...patut kah daus diam n ikut kehendak diorg jer..patut x Daus jelaskan perkara sebenar...HELP ME PLEASE!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...