Tuesday, February 1, 2011

Laki Handsome Vs Laki Tak Handsome...


• kalau lelaki handsome itu pendiam, perempuan akan cakap: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam, perempuan akan cakap: eh, perasan bagus...

• kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan kata: nobody's perfect.
•kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan cakap: memang...muka pun macam pecah rumah!

•kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan cakap: wah..machonya..macam hero filem!
•kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan kata: entah-entah kawan dia..

•kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: sepadan sangat...
•kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tu!

•kalau lelaki handsome ditinggal kekasih,perempuan akan kata: jangan sedih,kan saya ada.
•kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata...(terdiam,tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya).

•Kalau lelaki handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: perasaannya halus... penuh kasih sayang.
•Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi..

•Kalau lelaki handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam.
•Kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?..

•Kalau lelaki handsome tak mau bergambar,perempuan akn cakap: pasti takut kalau-kalu gambarnya tersebar.
•Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar, perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?..

•Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen.
•Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan akn cakap: naluri pembantu, memang begitu...

•Kalau lelaki handsome bersedih hati,perempuan akan kata: Biasa la tak semua orang happy selalu..
•Kalau lelaki tak handsome bersedih hati,perempuan akan kata: kuat nangis! Lelaki ke bukan ni?..

Aduh kalau macam ni pasang daus ni dalam kategori tengah2 ni...mcm mana cita ni..haha..macam2 btol..

2 comments:

princess wynterlurver said...

tak suma sama la daus...aku dulu slalu jerk kan pujuk ang time kene marah ngan balqis.hahaha..

perrydaus90 said...

cis bila masa kah itu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...