Monday, January 31, 2011

Pelakon "Winter Sonata" bunuh diri


Seoul:pelakon dan penyanyi popular ni ditemui mati hari ini...Park Yong-Ha,33,ditemui mati dengan mengantung diri nya dengan wayar pengecas bateri handset dia..

Alahai asal bunuh diri nih...dah la digilai ramai..p bunuh diri lak..memang banyak btol kes bunuh diri kat korea ni kan...

Hati yang kau sakiti...


Asal susah sangat nak cari pasangan yang betol2 hargai dan sayangi kita..diorang xpenah pk ke perasaan org yang diorang sakiti ni..apa yang menjadi pandangan wanita zaman sekarang ni..duit..hensem..bergaya..daus rasa banyak yang macam tuh..mana letak nya agama..iman..dan keikhlasan seseorang tu...suma tuh da xjadi pandangan wanita sekarang ni ka...Daus pun ngaku gak yang daus ni pon xsempurna..dan semua orang pun tak sempurna..tp daus sedar gak dari xsedar yang daus trus buat kesilapan..daus tgk skunk ni kasih sayang dah macam xpenting lagi..
pe2 pon daus harapkan yang terbaik utk semua...hurm..k la dengar la lagu ni..layan gak time2 cmni lagu ni...


Friday, January 28, 2011

Man Utd untung la!!!!


Ni la dia Sir Alex Ferguson..sapa xkenai pendek umur lah jawab nye..aku sebagai peminat Man Utd agak gembira untuk melaporkn desas-desus mengenai pengurus yang telah dianggap lagenda dalam dunia bola sepak skunk ni.
Beliau akan mengurus Man Utd selama 5 tahun lagi!!!..dia juga enggan memikirkan soal persaraan sejak kali terakhir mengumumkan pada musim 2001-2002 "Ryan Giggs "
Itulah yang diungkap oleh pemain sayap Man Utd dalam satu temubual bersama Sky TV
wow kalau btol ni best r...bertambah la lagi silverware Man utd pasni...terbaek.....Like x3

dipetik dari harian metro 28/1/2011

First post aku nih...

first post aku nih..waaa semangat2 tp citer ni xbest skit r...










Hari ni agak malang gak rr..hidup aku nih...aku ni kena saman ngan polis .. yela kn skunk ni kan wat diskaun 50% klu dlm masa 15 hari kta setel..so aku pon pergi la nak setel kan saman tuh dekat balai polis ni


dah la beratur punya lama..last2 smpai gak giliran aku nih...dengan berat tangan nak mengeluarkan duit ni..aku bagi la ic aku..dia check2 ckp xder dalam sistem..then dia mnx surat saman..aku kasi..tgk2 baru aku sedar yang no.ic aku dalam saman tu xbtol..adesss myusah kan btol la...len kali wat la keja btol2 ni myusahkan org awam jer..xpasal2 kna mnx halfday lg nk kna g ipd jawi..dia ingt aku ni bos kat tmpt keje aku ke...senang2 nk mnx kuar... semak kepala otak aku... skunk ni mcm ner aku nak wat ni...tarikh hari ni lak last ari yg ke-15...btol2 semak la diorg wat keje..kaunter lps semayang jumaat xbukak..nak bayar online pon diorg xkey in no.ic aku yang btol..adesssssssssssssssssssss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...